Credit fără gaj Credit cu gaj Leasing financiar Suma creditului Valoarea finanțată Perioada (luni) Termen Client repetat
Noi apreciem responsabilitatea. De aceea, clienților fideli, care au creat o istorie de credit pozitivă , se bucură de condiții și mai favorabile.
Suma spre plată: Valoarea de răscumpărare: Durata creditului: Termen: Rata lunară: Rata de leasing: Rata dobînzii: Rata dobînzii: Completați chestionarul on-line
* Calculul realizat prin intermediul calculatorului online este unul estimativ și nu reprezintă un angajament în vederea încheierii unei tranzacții

Întrebări și răspunsuri

În cât timp primesc banii?

Noi vom depune efort maxim să examinăm cererea şi să vă eliberăm banii, procurăm bunul dorit, cât mai rapid posibil.

Este nevoie să vin la sediul dvs.?

Da, pentru a semna contractele.

Se modifică suma de plată pe durata împrumutului?

Credit «fără gaj»

Nu. Suma de plată agreată în momentul contractului nu se va modifica sub nici o formă pe durata împrumutului, dacă se respectă termenii de plată. De asemenea nici o altă condiţie din contractul de împrumut nu se va modifica. Suntem foarte clari şi transparenţi încă de la început.

Credit «cu gaj»

Toate calculele la produsu dat sunt legate de valuta "Euro".Eliberarea și rambursarea creditului conform contractului de împrumut,vor fi achitate în lei moldoveneşti la cursul BNM, dar nu mai mic decât cursul Băncii Naționale R.Moldova, stabilit la data încheierii contractului.

Leasing Financiar. (Lease-back)

Toate calculele la produsu dat sunt legate de valuta "Euro".Eliberarea și rambursarea creditului conform contractului de împrumut,vor fi achitate în lei moldoveneşti la cursul BNM, dar nu mai mic decât cursul Băncii Naționale R.Moldova, stabilit la data încheierii contractului.

Ce garanții am că voi primi împrumut, leasing?

Nu oferim asemenea garanţii. Dar, dacă toate informaţiile furnizate în momentul în care aţi aplicat sunt corecte şi pot fi verificate, aveţi şanse mari să vi se aprobe împrumutul,leasingul.Este foarte important să fiți sinceri şi corecţi în toate detaliile pe care le furnizați aşa cum suntem şi noi. Dacă mai sunt necesare informaţii suplimentare vă vom contacta şi le vom solicita. Le veţi putea trimite prin e-mail, fax sau poştă.

Cererea de împrumut, leasing, mi-a fost respinsa deşi am un salariu mare. Cum se poate asa ceva?

Salariul nu este singurul criteriu de decizie în acordarea unui împrumut, leasing.

Dacă am fost respins, mai am şanse să primesc vreodată un împrumut, leasing?

Da. Suntem conştienţi că situaţia dumeavoastră se poate modifica pe parcursul timpului. Tot ce trebuie să faceţi este să aplicaţi din nou după cel puţin 3 luni şi dacă atunci vor fi îndeplinite toate criteriile, puteţi primi împrumut,leasing.

Pot lua încă un împrumut dacă am deja un împrumut nerambursat de la compania dvs.?

Da. Suma maximă a expunerii nu trebuie să depășească plafonul maxim prevăzut pentru produsul de care beneficiați.

Pot achita împrumutul , plățile de leasing prin transfer a unei altei Bănci?

Desigur,în cazul în care este deschis un cont current  la Banka dată (comisioanele de deschidere a unui cont și transferurile depind de cerințele fiecărei bănci),pentru acesta este necesar:

-De a depune suma necesară pentru acitarea creditului,plaților de leasing pe contul curent al debitorului,locatarului,

-La casă trebuie de prezentat lucrătorului bancar ,cui și pe ce cont trebuie transferați banii,prezentînd mandatul, contractual,(documentele necesare le primiți la semnarea contractelor de credit,leasing)

-Să ne informați prin telefon, că rambursarea a fost efectuată prin intermediul altei banci.

Pot achita împrumutul , plățile de leasing în numerar?

Desigur, pentru acesta este necesar să vă apropiați în oficiul nostru,să achitați suma necesară în casa companiei, unde  se va elibera bonul de casă și toate documentele necesare care dovidesc achitarea creditului, plăților de leasing.