Credit fără gaj Credit cu gaj Leasing financiar de la pînă la de la pînă la Suma creditului Valoarea finanțată Perioada (luni) Termen Client repetat
Noi apreciem responsabilitatea. De aceea, clienților fideli, care au creat o istorie de credit pozitivă , se bucură de condiții și mai favorabile.
Suma spre plată: Valoarea de răscumpărare: Durata creditului: Termen: Rata lunară: Rata de leasing: Rata dobînzii: Rata dobînzii: Completați chestionarul on-line
* Calculul realizat prin intermediul calculatorului online este unul estimativ și nu reprezintă un angajament în vederea încheierii unei tranzacții

Companiile noastre

Companiile noastre sunt  specializate în credite rapide și operațiuni de leasing pentru procurarea bunurilor cu termen de rambursare de la 3 până la 60 luni.

Misiunea companiilor noastre este de a-ți oferi soluţii pentru problemele financiare urgente. Activitățile  noastre sunt destinate celor care se confruntă cu cheltuieli neprevăzute şi au nevoie de bani urgent s-au procurarea bunurilor.

O.C.N. ”Premier-Finanțare” S.R.L. este o instituție financiară nebancară, înregistrată la Camera Înregistrării de Stat, cu nr. de identificare de stat / cod fiscal 10096000443416, la data de 15.12.2009.

Acte normative:

  1. Regulamentul cu privire la serviciile prestate

  2. Regulamentul privind elementele esențiale ale managementului afacerii

  3. Regulamentul de examinare a petițiilor

O.C.N. ”Premier-Leasing” S.R.L. înregistrată la Camera Înregistrării de Stat, cu nr. de identificare de stat / cod fiscal 10096000443449, la data de 15.12.2009.

Acte normative:

  1. Regulamentul cu privire la serviciile prestate

  2. Regulamentul privind elementele esențiale ale managementului afacerii

  3. Regulamentul de examinare a petițiilor

 

De ce noi

Rapiditate
Aplică on-line, prin telefon ori la oficiu, cererea de creditare s-au procurarea unui bun prin leasing și poți primi creditul,bunul dorit în cel mai scurt timp.
Receptivitate
Suntem susceptibili la observațiile obiective ale clienților noștri cu privire la obținerea creditului,leasing.
Flexibilitate
Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului,bunul dorit de care ai nevoie şi perioada dorită (între 3 și 60 luni).
Transparenţă
Veţi şti de la început cât de plătit. Dobânda este fixă, costul nu se modifică pe durata contractului de credit,leasing.
Profesionalism
Clienții nostri sunt deserviți la cel mai înalt nivel.